bridge

LAKÓJURTA

Az elmúlt években egyre többen gondolnak arra, hogy szabadidejüket, vagy akár egész életüket egy jurtában töltsék. Ebből adódóan a jurtával szemben támasztott igények folyamatosan bővültek. Annak érdekében, hogy ne kelljen elvtelen kompromisszumokat kötni a komfort rovására, többéves fejlesztésbe fogtunk. Az eredmény: állandó (téli-nyári) használat, innovatív szigeteléstechnológia, csúcsminőségű anyagok, igényes kivitel…

Tovább...

 

 

bridge

HAGYOMÁNYOS JURTÁK

A szezonális, vagy időszakos használatra szánt jurták legfontosabb erénye a kis súly, vagyis elsődleges cél, hogy könnyen lehessen mozgatni, szállítani, illetve minél egyszerűbb legyen a felállításuk és a bontásuk. Természetesen ezen jurták esetében a ponyvázat egyrétegű, melynek anyaga ugyan többféle lehet, de erősen javasolt könnyű, az időjárás, és a gyakoribb építés/bontás miatt tartósabb anyagot választani.

Tovább...

 

 

bridge

GYEREKJURTA

Gondoltunk a legkisebbekre is. 2,5 m átmérővel készülnek gyermekeknek szánt jurtáink. A legfontosabb, hogy ugyanolyanok, mint nagy, "felnőtt" társaik, csak kisebb kivitelben. Az anyagok kiválasztásánál különös gondot fordítunk arra, hogy környezetbarát megoldásokat válasszunk. Ez - mivel gyermekeink használják - az egyik legfontosabb szempont.

Tovább...